Multiventa.com :: Finques Germans Nabau, S.L. :: Provincia de Lleida :: Localidad: Fondarella :: Casas :: Casa situada al centre de la població de Fondarella ::
Área privada
Inicio Busca lo que necesites Publica tu anuncio Gratis Contacto
multiventa.com > Lleida > Fondarella > Casas << Volver al Listado
199.500,00 €
Referencia: 7778
25244 Fondarella
(Lleida)
Habitaciones: 4
Superficie: 209 m2
 Calefacción   Aire Acondicionado   Parket 
 Electrodomésticos   Terraza   Parking 
Mostrar Mapa Mostrar el MAPA DE SITUACIÓN
Casa situada al centre de la població, construïda l'any 2003, amb una superfície de 209m2 distribuïts en 2 plantes i garatge d'uns 60m2 amb capacitat per a 3 cotxes. A la primera planta hi trobem cuina office totalment equipada amb forn, campana extractora, vitroceràmica, microones, rentavaixelles. La cuina té sortida a la terrassa d'uns 25m2, a la terrassa trobem un tancament d'alumini per a la rentadora i assecadora. Tendal que cobreix tota la terrassa. Ampli menjador amb sortida al balcó. Bany complet amb plat de dutxa. Dormitori individual. Els sòls de la primera planta són de gres porcelànic. A la segona planta hi trobem una habitació individual, una doble tipus suite amb bany i plat de dutxa i una habitació doble amb gran armari encastat. L'habitació de matrimoni té una terrassa d'uns 4m2 privada. Bany complet amb banyera. Els sòls de la segona planta són de parquet excepte en els banys. Calefacció individual a gas natural. Tancaments exteriors d'alumini blanc amb doble vidre. A / A centralitzat a tota la casa. Casa molt assolellada, totes les estades són exteriors.
Precio: 199.500,00 €
Categoría: CasasVenta 
Población: Fondarella
(Lleida)
Anunciante: Finques Germans Nabau, S.L.
Empresa
   973 710 171
Indícanos tus datos para recibir la información
Nombre
Email
Confirmación del email
Introduce el teléfono usando solamente números sin espacios (opcional)
Comentario o consulta

Acepto las Condiciones de Uso y la Política de Privacidad
Si lo deseas, también puedes llamar directamente a Finques Germans Nabau, S.L.
   973 710 171
Aprovecha la oportunidad de que te miren y date la oportunidad de mirar a otros que, como tú, están interesadas en hacer negocio y aprovechar oportunidades
INICIO BUSCA LO QUE NECESITES PUBLICA TU ANUNCIO GRATIS CONTACTO
copyright © Multiventa 2013