Multiventa.com :: Finques Germans Nabau, S.L. :: Provincia de Lleida :: Localidad: Mollerussa :: Casas :: Casa seminova, amb una superfície de 246m2 ::
Área privada
Inicio Busca lo que necesites Publica tu anuncio Gratis Contacto
multiventa.com > Lleida > Mollerussa > Casas << Volver al Listado
231.750,00 €
Referencia: 198
25230 Mollerussa
(Lleida)
Habitaciones: 3
Superficie: 246 m2
 Parket   Terraza   Jardín 
 Parking 
Mostrar Mapa Mostrar el MAPA DE SITUACIÓN
Casa seminova, amb una superfície de 246m2. Consta en planta baixa d'ampli garatge de 82m2 amb accés directe al jardí d'uns 60m2. El jardí està totalment enrajolat, amb llums de baix consum i accés directe a la primera planta. El pàrquing també esta enrajolat i es pot accedir per l'interior a la primera planta. A la primera planta hi trobem àmplia cuina totalment equipada amb forn, campana extractora i vitroceràmica, la cuina té sortida a una de les terrasses. Ampli menjador amb vista a la part davantera de l'habitatge. Bany complet amb plat de dutxa. La terrassa de la cuina està equipada amb tendal automàtic. Totes les finestres amb mosquiteres. Els sòls de la primera planta són de gres. La segona planta té una superfície de 66m2, consta de habitació de matrimoni tipus suite amb banyera d'hidromassatge, també està equipada amb armari encastat. 2 habitacions dobles, molt lluminoses. Bany complet amb banyera. Els terres són de parquet, excepte en els banys que són de gres. A la tercera planta hi ha una gran golfes amb sostre de fusta, té sortida a una gran terrassa. A / A en l'habitatge. Preinstal · lació de bany / lavabo al garatge. Tancaments exteriors d'alumini amb doble vidre. Casa en perfecte estat. Acabada de pintar.
Precio: 231.750,00 €
Categoría: CasasVenta 
Población: Mollerussa
(Lleida)
Anunciante: Finques Germans Nabau, S.L.
Empresa
   973 710 171
Indícanos tus datos para recibir la información
Nombre
Email
Confirmación del email
Introduce el teléfono usando solamente números sin espacios (opcional)
Comentario o consulta

Acepto las Condiciones de Uso y la Política de Privacidad
Si lo deseas, también puedes llamar directamente a Finques Germans Nabau, S.L.
   973 710 171
Aprovecha la oportunidad de que te miren y date la oportunidad de mirar a otros que, como tú, están interesadas en hacer negocio y aprovechar oportunidades
INICIO BUSCA LO QUE NECESITES PUBLICA TU ANUNCIO GRATIS CONTACTO
copyright © Multiventa 2013