Multiventa.com :: Aproperties :: Provincia de Barcelona :: Localidad: Barcelona :: Pisos :: Apartament amb tots els serveis al costat de Passeig de Gràcia ::
Área privada
Inicio Busca lo que necesites Publica tu anuncio Gratis Contacto
multiventa.com > Barcelona > Barcelona > Pisos << Volver al Listado
350.000,00 €
Referencia: V1405003
08007 Barcelona
(Barcelona)
Habitaciones: 1
Superficie: 50 m2
 Parket   Terraza   Zona Comunitaria 
 Parking   Ascensor 
Mostrar Mapa Mostrar el MAPA DE SITUACIÓN
Aquest pis està integrat en el conjunt residencial "Les Arcadias", un innovador concepte d'habitatge particular amb totes les comoditats i serveis d'un hotel. L'habitatge està situat en una quarta planta, consta d'un acollidor i lluminós saló- menjador amb sortida a una magnífica terrassa amb vistes al pati de l'Eixample, cuina office amb barra americana totalment equipada, una habitació doble en suite amb llit canapè per a emmagatzematge, armaris encastats i un gran bany complet. Els acabats del pis són de gran qualitat, té parquet i aire fred / calor per conductes . El preu inclou una plaça de pàrquing amb ascensor directe des de l'habitatge i un traster de 11m2 amb dos grans armaris. Situat en un lloc privilegiat de la ciutat de Barcelona el complex residencial "Les Arcadias " disposa dels serveis propis d'un hotel de qualitat com: recepció, seguretat 24 hores, sala comunitària, saló privat per a reunions, biblioteca, ordinador amb internet, premsa diària, restaurant - menjador, gimnàs, jacuzzi, sauna, jardí exterior, servei d'entrenador personal i massatgista a petició dels residents, servei de neteja i manteniment els 365 dies de l'any.
Precio: 350.000,00 €
Categoría: PisosVenta 
Población: Barcelona
(Barcelona)
Anunciante: Aproperties
Empresa
   935 288 908
Indícanos tus datos para recibir la información
Nombre
Email
Confirmación del email
Introduce el teléfono usando solamente números sin espacios (opcional)
Comentario o consulta

Acepto las Condiciones de Uso y la Política de Privacidad
Si lo deseas, también puedes llamar directamente a Aproperties
   935 288 908
Aprovecha la oportunidad de que te miren y date la oportunidad de mirar a otros que, como tú, están interesadas en hacer negocio y aprovechar oportunidades
INICIO BUSCA LO QUE NECESITES PUBLICA TU ANUNCIO GRATIS CONTACTO
copyright © Multiventa 2013